1

حمایت امنیتی از اعتراضات معلمان

قوام کشور با همکاری تمامی نهادها
 محمدتقی سبزواری 

عضو شورای مرکزی سازمان معلمان ایران

بعد از تجمع سوم مهرماه هزار و چهارصد معلمان در مقابل ادارات کل استان ها، فرهنگیان زیادی از کثرت نیروهای امنیتی و نظارتی ناراحت و دلخور بودند. حضور نهادهای امنیتی و نظارتی نه تنها تهدید نیست بلکه یک فرصت برای اثبات حقانیت مطالبات صنفی فرهنگیان است.
بارها در اخبار شنیده ایم که تعدادی تروریست هنگام ورود به کشورهای غربی دستگیر شده اند. در چنین مواردی بلافاصله با به به گفتن، عملکرد نهادهای امنیتی غربی را می ستایم. موفقیت غرب در مواجهه با تروریست ها ناشی از تیزبینی، نکته سنجی و در نظرگرفتن تمامی امور با استفاده از پیشرفته ترین تکنولوژی و زبده ترین نیروهاست. این یک قاعده است.
نظارت نهادهای امنیتی بر اجتماعات نه تنها نکوهیده نیست بلکه بسیار قابل تقدیر است.
نکته بسیار مهم که باید در دستور کار نهادهای امنیتی و نظارتی قرار گیرد، ادامه مشی گذشته این نهادها با معلمان معترض صنفی است. دولت تغییر کرده است. قطعا سیاست های اداره اطلاعات و حراست وزارت آموزش و پرورش نیز تغییر خواهد کرد. این تغییرات نباید منجر به سرکوب معلمان معترض شود.
قطعا در آینده نزدیک، بعضا مدیرانی انتخاب خواهند شد که سعی می کنند ناتوانی خود را با سرکوب منتقدین جبران کنند. این موضوع هم باید مورد توجه دستگاه های متولی امنیت قرار گیرد و هم معلمان منتقد صنفی هوشمندانه آنرا رصد کنند.
عکسبرداری و فیلمبرداری از معترضین هیچ نقطه ضعفی محسوب نمی شود. گر حکم کنند که مست گیرند، در شهر هر آنچه هست، گیرند. همگرایی صنفی و پرهیز از رفتارهای سیاسی رمز موفقیت و شکست پروژه پرونده سازی احتمالی در دولت آینده خواهد بود.
خوشبختانه مدیران آموزش و پرورش همگی از جنس معلم اند و در آینده در صورت وجود چنین پرونده هایی قطعا جانب حق را خواهند گرفت.
تشکیل پرونده برای معلمان معترض ممکن است به عمل متقابل به مثل بیانجامد. نشر تصاویر شهروندان شاغل در ادارات نظارتی در فضای مجازی چوب دو سر طلاست. در اینصورت واژه مقدس “سرباز گمنام” رنگ می بازد.
خوشبختانه فریاد اعتراض فرهنگیان به گوش رئیس دولت و مجلسیان رسیده و از آن دلنشین تر مورد تائید نیز قرار گرفته است. این ارتباط بدون همکاری نهادهای نظارتی غيرممکن بوده است. باید این قرارداد نانوشته ادامه یابد.

#اختصاصی سخن معلم