معلم قائمشهری به کلاس برمیگردد
ورود استاندار، امام جمعه و باشگاه نساجي به پرونده «گنگستر شهر آمِل»
گروه اجتماعي| زن معلم تلفن همراهش را روي حالت فيلم قرار ميدهد و به صداي دانشآموزانش گوش ميدهد كه موسيقي خبرساز اينروزها يعني «گنگستر شهر آمل» را همخواني ميكنند، غافل از اينكه اين چندثانيه ويديو پرحاشيهترين خبر چندروز ايران ميشود. فيلم كه منتشر شد، نخست با واكنش افراد موسوم به ارزشي روبرو شد كه از تهاجم فرهنگي انتقاد كرده و خواستار برخورد با معلم شدند. شدت انتقادات اين گروه به حدي بود كه بلافاصله آموزش و پرورش شهرستان و بعد استان از اخراج اين معلم و توبيخ رييس مدرسه سخن گفتند. ماجرا اما به همين جا ختم نشد و در كنار برخوردهاي طنزي كه با اين ويديو شد، باشگاه نساجي قائمشهر از استخدام اين معلم خبر داد اما اين هم پايان ماجرا نبود. ورود امام جمعه، استاندار و چندين مقام ديگر از ديگر قسمتهاي اين سريال بودند كه در ادامه به آنها پرداخته ميشود.
دفاع امام جمعه قائمشهر از معلم اخراجي او تقاضاي عفو دارد
چند روز پيش از خبرسازشدن اين فيلم و اعلام رسمي اخراج اين معلم زن، دستخطي از امام جمعه قائمشهر منتشر شد كه در آن نماينده مجلس خبرگان رهبري و امام جمعه قائمشهر با ارسال نامهاي به استاندار مازندران خواستار بازگشت معلم قائمشهري به مدرسه شدهبود. براساس خبر «اعتمادآنلاين» آيتالله معلمي، نماينده مجلس خبرگان رهبري و امام جمعه قائمشهر با ارسال نامهاي به استاندار مازندران خواستار بازگشت معلم قائمشهري به مدرسه شد. در دستنوشته امامجمعه آمده بود كه اين معلم تقاضاي عفو دارد.
ورود دوباره آموزش و پرورش مازندران به پرونده
ساعتي پس از انتشار اين خبر و پس از آنكه باشگاه نساجي از استخدام اين معلم زن خبر داده بود، اينبار خبري ديگر به نقل از روابط عمومي آموزش و پرورش مازندران منتشر شد كه در آن اعلام شده بود شوراي نظارت بر مدارس غير دولتي درباره ادامه همكاري معلم تصميمگيري ميكند. در اين اطلاعيه آمده بود كه «با توجه به اهميت و حساسيت مدرسه و ماموريت آموزش و پرورش در جهت آگاهيبخشي و تعليم ارزشهاي انساني، نقش مربيان و معلمان در تبيين و تشريح و تربيت اخلاقي و انساني دانشآموزان مخصوصا در دوره ابتدايي از اهميت بسزايي برخوردار است و بر كسي پوشيده نيست كه آموزش و پرورش در الگوسازي و تربيت انسانيهايي كارآمد و مسووليتپذير در تراز انقلاب اسلامي نقش مهمي دارد. لازم به ذكر است اگر در مدرسهاي رفتار غير حرفهاي از معلمي سر بزند طبيعي است آموزش و پرورش طبق ضوابط و مقررات در خصوص آن فرد و مدرسه تصميمگيري نمايد و اين خواسته بحق مردم شريف ايران است كه در لحظه لحظه شكلگيري شخصيت دانشآموزان، از روح و جان اميدهاي ارزشمند اين ديار پر گهر امانتداري و حفاظت گردد.» بخش دوم اين اطلاعيه اما شفافتر به اين موضوع پرداخته بود: «با توجه به اينكه مدير مدرسه طي نامهاي؛ كتبا درخواست تجديدنظر و مساعدت در خصوص ادامه همكاري اين معلم را نمودهاند و معلم مربوطه هم با اعلام ندامت و اذعان به عدم توجه به آثار سوءشأنيتبخشي به برخي رفتارهاي غيراخلاقي و هنجارشكن موجود در متن اين ترانه، درخواست مساعدت جهت جبران اتفاقات اخير را داشته است، تجديدنظر خواهي آنان با حضور همه اعضاي شوراي نظارت مطرح و در خصوص ادامه همكاري وي تصميمگيري خواهد شد. لازم به ذكر است از آنجايي كه يكي از وظايف اصلي شوراي نظارت بر مدارس غيردولتي، نظارت و ارزيابي بر امور تربيتي و آموزشي مدارس غيردولتي است؛ به همين منظور در اسرع وقت موضوع تجديدنظرخواهي اين معلم و مدير در شوراي نظارت، با حضور تمامي اعضا مطرح و با نگاه رافت اسلامي مورد بررسي قرار خواهد گرفت.»
دستور استاندار: بازگشت معلم
در كش و قوس اين اخبار، خبري ديگر در پايگاه اطلاعرساني استانداري مازندران منتشر شد كه ميگفت با دستور استاندار مازندران خانم معلم قائمشهري از فردا ميتواند سر كلاس درس حاضر شود.
اين اخبار البته درحالي است كه خانممعلم هم ديروز در ويديويي ديگر از همه عذرخواهي كرد و خواستار عفو خود شد كه به نظر ميآيد حالا اين درخواست مورد پذيرش قرار گرفته هرچند در اين بين چندان توجهي به شرايط غيراستاندارد كلاس درس دانشآموزان، حقوق دانشآموزان در چنين پروندههايي و ديگر موارد حقوقي و قانوني نشده است.
منبع: روزنامه اعتماد 30 بهمن 1401 خورشیدی