سیاست های حاکمیتی مبتنی بر مشارکت آزادانه و گسترده مردم تغییر یابند
نشست دبیران کل احزاب و تشکل های سیاسی عضو خانه احزاب با وزیر کشور
دبیرکل سازمان معلمان ایران؛ شایسته است که سیاست های حاکمیتی مبتنی بر مشارکت آزادانه و گسترده مردم، تامین آزادی های اساسی،اصلاح روابط خارجی، حل عاجل مسائل اقتصادی و معیشتی، تلاش برای رفع تحریمها، ارتباط دو سویه با جهان و تشنج زدایی از روابط خارجی تغییر یابند.
نشست حدود یکصد تن از دبیران کل احزاب وتشکل های سیاسی عضو خانه احزاب ایران با وزیر کشور آقای دکتر وحیدی ساعت۱۶:۳۰ دوشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۲۸ در وزارت کشور برگزار گردید.
در این نشست معاون سیاسی وزارت کشور و مدیرکل سیاسی وزارتخانه و اعضاء کمیسیون ماده ۱۰ احزاب نیز حضور داشتند، و از هر کدام از فراکسیون های سه گانه احزاب ( مستقلین، اصولگرایان و اصلاح طلبان) پنج نفر به انتخاب اعضای هر فراکسیون صحبت کردند.
طاهره نقی ئی دبیرکل سازمان معلمان ایران یکی از سخنرانان این نشست بود. ایشان سازمان معلمان ایران را بعنوان حزبی که از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۹۷ به صورت استانی فعال بوده و از سال ۱۳۹۷ تا کنون حزبی ملی با گرایش اصلاح طلبی، عضو جبهه اصلاحات ایران و عضو شورای خانه احزاب ایران است معرفی کردند و سپس مطالبی را در سه بخش ارائه نمودند.
ایشان در بخش نخست سخنان خود در توصیف وضع موجود به وزیر کشور گفتند: توجه جنابعالی و همه کسانی که در اداره کشور مسئولیت دارند را به میزان نارضایتی گسترده در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی تحمیلی، حجاب، آزادی های اساسی، حقوق شهروندی، فسادگسترده، تضیقات برای فعالین و تشکل ها، مهندسی انتخابات بوسیله نظارت استصوابی جلب می کنم.
ایشان ادامه داد که اصلاح رویه ها امری ضروری است و شایسته است که سیاست های حاکمیتی مبتنی بر مشارکت آزادانه و گسترده مردم، تامین آزادی های اساسی، اصلاح روابط خارجی، حل عاجل مسائل اقتصادی و معیشتی، تلاش برای رفع تحریمها،ارتباط دو سویه با جهان و تشنج زدایی از روابط خارجی تغییر یابند.
وی اظهار داشت که ما از تجدید نظر اخیر در رابطه با عربستان و دیگر کشورهای همسایه استقبال کرده و امیدواریم که این تجدید نظر های مثبت ادامه یابند.
دبیر کل سازمان معلمان ایران با صراحت در رابطه با انتخابات اسفندماه تذکر دادند که بدون اعتماد سازی، مردم پای صندوقهای رأی نخواهند آمد. لذا باید وزارت کشور با پرهیز از برخوردهای پلیسی-امنیتی در موضوعاتی مثل حجاب از جامعه شناسان و متخصصان کمک گرفته و از اقدامات بی نتیجه و پرهزینه مانند رو در رو قرار دادن مردم با هم اکیدا خودداری کنند.
وی در خصوص آموزش و پرورش بر دو نکته تکیه نمود و اعلام کرد؛ از موضوع مسمومیت دختران دانش آموز بیش از ۵ ماه می گذرد و متاسفانه علیرغم تاکید مقامات ارشد نظام هنوز گزارش شفافی به جامعه ارائه نشده است که خود این تاخیر زمینه ساز بسیاری از شایعات گردیده، لذا اکیدا درخواست می کنیم که هر چه زودتر آمرین و عاملین بدون هیچ ملاحظه ای معرفی و تنبیه شوند.
موضوع دوم انتخاب وزیر برای وزارتخانه حساس آموزش و پرورش است. با اینکه در مورد کاندیداهای قبلی مشفقانه تذکراتی دادیم متاسفانه توجهی نشد و حدود ۲ سال، زمان از دست دادیم. توصیه می کنیم، کاندیدای این وزارتخانه باید چهره ای شناخته شده در سطح ملی و مقبول فرهنگیان بوده و بتواند استقلال آموزش و پروش را حفظ و دارای برنامه ای روشن برای حل مشکلات عدیده و مزمن آموزش و پرورش باشد.
ایشان در پایان سخن تاکید کرد نظام سیاسی در همه اجزاء و ارکان باید قدر احزاب و تشکل ها را بدانند و با کمک آنها در صدد رفع مشکلات باشند، و از ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت آنها بپرهیزند و بدانند جایگاه احزاب رفیع تر از آن است که مدیحه سرایی کنند، احزاب چشمان تیزبین مردم در اعمال حاکمیت ملی هستند.