
کنگره سازمان معلمان ایران برگزار می شود
هفتمین کنگره سازمان معلمان ایران آخر هفته جاری در تهران با حضور اعضای سازمان معلمان ایران و میهمانان دعوت شده برگزار می شود.
به گزارش کمیته برگزاری کنگره سازمان معلمان ایران ، در این کنگره دبیرکل و چند شخصیت سیاسی و دانشگاهی سخنرانی خواهند داشت و در بخش مجمع عمومی، انتخابات بصورت الکترونیکی و غیرحضوری با مشارکت اعضای این تشکل از سراسر کشور برگزار خواهد شد.
در اطلاعیههائی که توسط نعمت الله صابری مسئول کمیته برگزاری هفتمین کنگره سازمان معلمان ایران منتشر شده است آمده است که در این مجمع اعضای شورای مرکزی و بازرسان برای دوره جدید انتخاب خواهند شد.
لازم به ذکر است سازمان معلمان ایران یک تشکل معلمی اصلاح طلب است که پس از دوم خرداد توسط عدهای از فرهنگیان تهران بصورت استانی در سال 1379 با مجوز وزارت کشور تاسیس شد و سپس از سال 1397 تبدیل به یک حزب کشوری گردید و بهعنوان یکی از احزاب رسمی خانه احزاب فعالیت های خود را گسترش داد و اکنون در 25 استان دارای شعبه فعال است.
گفتنی است این تشکل مدنی که همه اعضای آن فرهنگی هستند یکی از 31 حزب جبهه اصلاحات می باشد و دبیرکل فعلی آن نایب رئیس دوم این جبهه بوده و در انتخابات ریاست جمهوری گذشته از نامزدی مسعود پزشکیان حمایت نمود.
حیدر زندیه یکی از موسسئین نخستین دبیرکل این تشکل بود و علیرضا هاشمی سنجانی دومین دبیرکل و در حال حاضر نیز طاهره نقی ئی دبیرکل این سازمان بوده و دو دوره متوالی است که پس از کشوری شدن دبیرکلی این نهاد مدنی پیشرو را بر عهده دارد.